Σχετικά με τον κατάλογο μας:

Εκδίδεται νέος κατάλογος συχνά (3-4 ανά έτος) που περιέχουν & τα αντίστοιχα εποχιακά είδη της κάθε περιόδου. Αποστέλλεται σε όλους τους ενεργούς πελάτες μας μέσω courier. Στην ιστοσελίδα μας βέβαια είστε μια ταχύτητα πάνω από τους υπόλοιπους συνεργάτες μας καθώς οι νέες παραλαβές ανεβαίνουν 1-2 μέρες μετά την άφιξη τους. Αν δεν είστε ήδη συνδρομητής της ηλεκτρονικής ενημέρωσης για τα νέα προϊόντα κάντε το σήμερα στέλνοντας μας το e-mail σας. Μπορείτε επίσης να μας ζητήσετε να σας σταλεί ταχυδρομικώς
Ο κατάλογος περιέχει όλα τα διαθέσιμα είδη, ετοιμοπαράδοτα στην αποθήκη μας κατά την ημερομηνία έκδοσης του. Από την έκδοση του και μετά, ενδέχεται λόγω ζήτησης κάποιοι κωδικοί να εξαντληθούν. Σε αυτή την περίπτωση μπορείτε να ενημερωθείτε τηλεφωνικά για το πότε έρχονται ξανά οι επιθυμητοί κωδικοί. Τον κατάλογο μας μπορείτε να τον κατεβάσετε και γρήγορα στον υπολογιστή σας.
Καταβάλλεται μεγάλη προσπάθεια ο κατάλογος μας να έχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που χρειάζεστε για να μπορέσετε να διαμορφώσετε άποψη για τα προϊόντα μας. Πάνω σε αυτή την λογική όλες οι επισημάνσεις σας είναι παραπάνω από ευπρόσδεκτες.

ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΟΝ